miércoles, 18 de marzo de 2015

Ressenya de El Teorema Katherine

Hola, avui us porte una nova resenya El Teorema Katherine de John Green. Aquest llibre el vaig llegir per la primeria avaluació de valencià. Com sempre les dades principals i la ressenya.

Dades principals
Autor: John Green.
Editorial: Fanbooks.
Pàgines: 296.
Preu paper: 14,95. Preu ebook: 8,99.

Sinopsis
Quan es tracta de buscar parella, l'ideal d'en Colin Singlenton són noies que es diguin Katherine. I si en parle, de les noies que es diuen Katherine, a en Colin sempre l'acaben deixant. Dinou vegades, per a ser exactes.
EN el viatge que aquest aficionat als anagrames farà amb cotxe, lluny de casa i amb deu mil dòlars a la butxaca l'acompanyarà un por senglar sanguinari i un amic de lànima amb sobrepès. Però cap Katherine. En Colin està decidit a demostrar el teorema de la predictibilitat subjacent en les Katherines, amb què espera pronosticar el futur de tota relació, venjar els nòvios abandonats d'arreu del món i guanyar-se finalment l'afecte de la noia.

Opinió personal
Aquest llibre es més divertit que Ciutats de Paper. L'autor ens reflectix les emocions de un xic quan la seua parella el deixa.
El llibre me'l vaig llegar per a l'intitut el primer trimestre i em va agradar molt, com he dit abans és més divertit que Ciutas de paper.
Tots els llibres de John Green están plens de metàfores que tenen a veure amb el tema que el llibre està tractant.
En Colin té un amic que es de àrab i es molt aventurer, amb ell s'embarcarà en aquesta aventura de recorrer els EEUU amb cotxe, però com en Colin és un xiquet superdotat, paren en un poblet al costat de Kentucky on suposadament es trova la tumba de l'arxiduc Carles que van matar al atentat de Sarajevo.
Ellí conèixeran a una noia que li diuen Linsey que farà que en COlin deixe de estar obsesionat  amb les Katherines.
EL autor ens posa equacions per a resoldre el problema, i al final del llibre les explica.
Això es tot per avui.
Un bes.

2 comentarios:

  1. Hola guapaaas! Tengo el libro en pendientes, parece que es divertido jeje un besito!!!

    ResponderEliminar
  2. Tambien tenemos pendiente este de John Green, pero las criticas no son muy buenas,
    ens encanta que t'hagi agradat tant!!
    __cuchus__

    ResponderEliminar