miércoles, 9 de diciembre de 2015

Parlem sobre... Nit i la tempesta del no-res

Hola lectors i benvinguts al Racó de la llnegua. Hui us porte una altra ressenya per a la secció Parlem sobre... Esta vegada anem amb Nit i la tempesta del no-res.


Dades principals

Autor: Víctor Peris
Saga: Autonconclusiu
Editorial: Tabarca
Pàgines: 171
Gènere: Juvenil, Fantasia, Misteri
Preu/link de compra: 7,60€


Sinopsis

En Nit i la tempesta del no-res es conta la història d’una jove que s’interessa per dos llibres: un sobre l’assassinat d’un monjo el 1510, i un altre sobre l’amor entre un musulmà i una cristiana de l’època medieval.
Amb l’ajuda de NASI, un ordinador intel·ligent, i de WQH, una cabina virtual, Nit comença a investigar. Però una enigmàtica tempesta sorgida del no-res fa que eixos misteris no es puguen aclarir.


Opinió personal

En sols 191 pàgines, Víctor Peris aconsegueix crear una trama que et manté atrapat al llibre durant cada una de les pàgines. Manté el misteri fins al final.

A més, la personalitat dels personatges és molt marcada. Cada un d'ells és important per a la història. A més, no hi ha un antagonista, cadascú actua com li pareix correcte. Açò és molt important alhora de fer que la història parega més realista. Encara que es tracta de ciencia ficció, els personatges podrien existir perfectament.

Respecte a la forma d'escriure de Peris, i encara que siga més personal, m'agrada perquè és completament valenciana. Escriu conforme es parla al seu poble (i el meu XD). A més, el lloc on transcorre la història està basat en la Valldigna real *-*

Per últim, el títol també és adequat i la portada, encara que aquesta no crida tant l'atenció.


Puntuació/Recomanació

4,5/5. És molt bon llibre i no ho dic perquè l'autor fora del mateix poble que jo... :P


Recomanat per a totes aquelles persones que disfruten amb la literatura juvenil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario