martes, 16 de junio de 2015

Lote 19 - Comença el joc (Nacional)

Sols NACIONAL


Lote 19: Comença el joc de Antoni Miquel Parada Belda. Este llibre és en paper i està en valencià, que també hem de llegir en la nostra llengua. Com que és nacional, sols podran participar aquells que tinguen residència en Espanya.


Per participar ompliu el formulari de Rafflecopter. Està en castellà perquè no el puc posar en altre idioma. Sols amb els requisits obligatoris ja entreu en el sorteig, els altres serveixen per tindre més possibilitats de guanyar.

Sinopsis

Comença el joc és una novel•la d’intriga i amor. Els seus protagonistas, el Toni i la Marian, són dos joves que ens endinsen en un món de xantatges, trets i persecucions. De la seua mà i amb un àgil ritme narratiu, visitem diversos barris de Barcelona i Valencia. Diversos escenaris que ens mostraran tota mena de situacions i personatges, els quals configuren una sucosa trama negra esquitxada amb oportunes dosis d’humor.a Rafflecopter giveaway

2 comentarios:

  1. Participo. Aunque no sea en español, yo soy catalán y más o menos, el catalán y el valenciano son parecidos (siempre hay palabras que no, pero seguro que por el contexto se entenderán). Pero es que la trama es tan interesante que no puedo dejar pasar la oportunidad, jeje. Muchas gracias.

    ResponderEliminar
  2. Participe :D Moltes gràcies pel sorteig d'un llibre en valencià/català (dona igual perque els valencians i el catalans ens entenem perfectament)

    ResponderEliminar